loader image

Weboldal készítés

web_icon_W

Weboldal készítés árak

Nem meglepő, ha a weboldalad minőségét a szolgáltatásaid/termékeid minőségével azonosítják. Lehet, hogy ez nem hangzik “fairnek”, de egy átlagos felhasználó számára eközött sokszor egyenlőségjel van. Olyan ez ugyanis, mintha egy luxus márkát akarnánk összetákolt fa asztalokról értékesíteni. Nem lenne túl bizalomgerjesztő.

Szakmai csapatommal éppen ezért olyan weboldalt vagy webshopot készítünk számodra, amely megállja a helyét mind funkcionálisan, mind pedig design szempontból. Marketing ügynökségként valamennyi nélkülözhetetlen marketing folyamatot (és eszközt) is figyelembe veszünk a webfejlesztés során. Beleértve az olyan háttérben zajló létfontosságú folyamatokról, amelyek bár “láthatatlanok”, mégis kritikus szerepet töltenek be a weboldal hosszútávú sikerét illetően, ideértve:

Már számtalan szektorral együttműködtünk weboldal és webshop készítés során, így ismerjük a felmerülő extra igényeket, és meg is tudjuk valósítani azokat. A weboldal készítés során /után az alábbiakban is segítséget tudunk nyújtani:

  • egyedi fotó, videó vagy animáció készítése a legmodernebb eszközökkel
  • professzionális webszövegírás több nyelven (magyar, angol, német, kínai)
  • keresőoptimalizálás
  • rendszeres blogbejegyzések bármilyen témakörben
  • webanalitika és weboldal audit

weboldal

weboldal készítés

cég-, szolgáltatás bemutatása

345.000 Ft-tól

+ bővebben

Webshop

Webshop készítés

online kereskedelem

549.000 Ft-tól

+ bővebben

A feltüntetett árak és más tájékoztatások nem minősülnek ajánlattételnek, ez csupán felhívás ajánlattételre.

Blogbejegyzések weboldal készítés témában:

Ahhoz hogy egy vállalkozás érvényesülni tudjon az online térben az első és legfontosabb lépés, hogy rendelkezzen egy weboldallal vagy webshoppal, amelyre az ügyfeleit terelni tudja, és ahol közvetlenül vagy közvetetten zajlik az értékesítés.

A weboldal általában egy cég vagy személy népszerűsítésére szolgál. Legtöbb esetben a szolgáltatásokat kínáló (pl. uszoda, étterem stb.) vagy csak fizikai üzlettel rendelkező, termékeket kínáló (pl. építőanyag kereskedés) vállalkozás számára hozzák létre. Itt nem zajlik ténylegesen értékesítés úgy, mint például egy webshopban, itt inkább tisztán a népszerűsítés, illetve az ajánlatkérések, megkeresések elősegítése a cél. Előnye, hogy relatíve olcsón létrehozható és fenntartható, és lehetőséget biztosít számunkra, hogy szélesebb célközönséget érjünk el.

A webshop a weboldallal szemben egy főként termékeket árusító felület (de természetesen szolgáltatások és digitális, kézzel meg nem fogható termékek is értékesíthetők rajta, például online tananyagok, e-könyvek vagy éppen élő konzultációk). A webshop lényegében a fizikai üzletnek az online megfelelője, ahol az értékesítési folyamat eladók nélkül zajlik. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy minden szükséges információt tartalmazzon, amire a vevőnek szüksége lehet, hiszen a legtöbb esetben itt nincs azonnali segítség – hacsaknem 7/24 telefonos ügyfélszolgálattal rendelkezünk, ami lássuk be, vajmi ritka nem csak a kkv-k, de még a nagyobb cégek esetében is.

A weboldal és a webshop természetesen számos kritériumnak meg kell, hogy feleljen ahhoz, hogy az online marketing stratégia alapköveként hatékonyan tudjon funkcionálni. A legfontosabb webergonómiai alapelveknek mindkét esetben érvényesülnie kell. A webergonómia azt vizsgálja, hogy mennyire könnyen kezelhető egy adott weboldal, célja pedig az, hogy minél jobb felhasználói élményt biztosítson a látogatóknak, ezzel támogatva az értékesítést. Ide tartozik a felhasználóbarát kialakítás, a különböző digitális eszközökre optimalizált reszponzív változatok (pl. mobilra, tabletre stb.), a weboldal aktualitása, a kulcsinformációk elhelyezkedése, a design átláthatósága, a tartalom és a struktúra. Egy funkcionálisan és design szempontjából is megfelelően kialakított weboldal rögtön megragadja a látogató figyelmét, és további „időtöltésre” készteti.

Weboldalt szeretnék
Üzenetküldés
Általános ajánlatkérés
Miben segíthetek?
Kapcsolatfelvételi adatok
környezetbarát iroda
állatbarát iroda

Copyright © 2023 – Minden jog fenntartva – rev.2.29

Közösségi média oldalkezelést szeretnék
Hirdetéskezelést szeretnék